Ongelmia monen näppiksen kanssa!

Meillä on siis käytössä iPad minit sekä niille irralliset bluetooth-näppäimistöt. Niiden käytössä on seuraavanlainen ongelma:
Kun yrittää samanaikaisesti liittää näppäimistöjä tabletteihin, tulee näytölle vain lista näppäimistöistä ilman minkäänlaista erottelua keskenään. Esillä voi siis olla vaikkapa neljä näppäimistöä täysin samoilla teksteillä. Miten siis valita se oma? Valittava näppis voi siis ollakin naapurioppilaan, jolloin sinun painalluksesi tulevat hänen ruudulleen. Olen yrittänyt tutkia asiaa, mutten ole löytänyt mahdollisuutta nimetä näppistä muuten kuin ulkoisesti esim. tarralla, mutta tämähän ei auta kuvaamaani ongelmaan. Help, hjälp!

Yksi kommentti artikkeliin ”Ongelmia monen näppiksen kanssa!

  1. Onnistuisiko niin, että kun ensin on laite ”paritettu” oikena näppiksen kanssa, menee bluetooth-asetuksiin ja jos siellä näkyy muut bluetooh-näppikset listassa niin valitsee yksi kerrallaan ja sitten Unohda tämän laite tms.? En pysty itse testaamaan kun ei ole bluetoot-näppistä käytössä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.