Rungon koululla tilanpuutteen vuoksi muuhun opetuskäyttöön otettu perinteinen atk-luokka korvautui laitteiden osalta tänään hieman erilaisella kuviolla: aiempien opettaja-padien lisäksi otettiin käyttöön oppilas-iPad minit. Tarkoitus on jakaa laitteet kolmeen ryhmään: 1.-2., 3.-4. ja 5.-6. luokkalaisille. Näin ko. luokka-asteiden opettajat voivat keskenään yhteiskäyttää laitteita ja tarvittaessa muutenkin.

20130905-163806.jpg

2 kommenttia artikkeliin ”Rungon koulun ”atk-luokka”

    1. Moi!
      Astiakaapin kuivaustelineet ovat myös hyviä. Vanhat piirtoheitintelineet toimivat loistavasti liikuteltavina latausasemina. Itse laitoin jakorasian nippusiteellä telineen jalkaan ja hyvä tuli. Yritän säätää kuvan jossain vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.