Uusien ekaluokkalaisten innostusta

image

Ekaluokkalaiset harjoittelevat ahkerasti matematiikan perusteita Fingu- ohjelmalla. Kätevä ja helppo ohjelma, sopii erityisesti minun luokkaani, jossa oppimisen tahti on hitaampaa kuin yleisopetuksen luokissa ja harjoitusta ja toistoa tarvitaan paljon asioiden oppimiseksi. Samoin Molla- ohjelma on ollut kovassa käytössä numero- ja kirjainmuotojen harjoittelussa.

Kakkosluokkalaisten kanssa olemme tehneet My Story- ohjelmalla omat pienet tarinat, jotka lähetimme vanhemmille sähköpostiin linkin avulla. Oppilaat innostuivat tehtävästä ja oman kirjoitetun tekstin lukeminen vielä lopuksi ääneen kruunasi työn.

Yksi vinkki tähän loppuun vielä kaikille ainakin uusia kuulokehankintoja harkitseville. Älkää ainakaan pienille oppilaille hankkiko nappikuulokkeita. Ne eivät pysy pienissä korvissa, eivätkä ole hygieenisiä. Kunnon kuppikuulokkeet ovat parhaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.