Työasento padien kanssa

Hei!

Oppilaiden työskentelyä padien kanssa seuratessa tulee väistämättä mieleen, että kuinka tämä J-asento makuuasennossa seinää vasten vaikuttaa mm. oppilaan ”pää-ja niskavaivoihin”. Ei tarvitse olla kovinkaan pätevä selvinnäkijä, että tämä asia huomioidaan tuotapikaa jossain foorumissa ja sapiskaa saattaa tulla. Työasento tulee esille ainakin alakoulujen työskentelyssä.

Työasentosuositussuunnitelma tai joku muu sellainen-virallinen, olisi varmaan hyvä olla olemassa, sillä oman kokemuksen ja innopajan videoiden perusteella hommia tehdään aikalailla pistetyöskentelynä lattialla, käytävillä yms… minne ei ole suunnniteltu asianmukaisia työskentelytiloja/telineitä, ei siis välttämättä perinteisesti pulpelitakäsin.

Varsinkin ryhmätyöt, musa -ja kuvisjutut vievät pistetyöskentelyihin, pois pulpetilta…missä ja miten siis?

Ajatuksia, kokemuksia, kehitysideoita…?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.