Valokuvasuunnistusta ja tiedonhankintaa

Kotimäessä on iPodeja käytetty viime kuussa jälleen valokuvasuunnistuksen seurantakortteina. Polkupyöräsuunnistusradalla oli tiiviitä ohjeita karttamerkin kohdalla. Tehtävänä oli esimerkiksi ottaa kuva liikennemerkistä tai jostain julkisesta rakennuksesta. Koululla ratojen suorituksia purettiin kuvia katselemalla.

Pages toimi taas tässä kuussa tiedon keräämisen ja muokkaamisen tukena. Jokainen oppilas sai tehtäväksi hankkia tietoa kirjastosta, Wikipediasta ja oppikirjasta yhteen Suomessa elävään nisäkkääseen liittyen. Kirjojen lisäksi käytimme siis iPoden selainta tiedonhankinnan tukena. Tietoruutujen avulla järjestin kaikille tiedonhankintatestin nisäkkäisistä. Testin aikana piti Pages-dokumentteja selailemalla vastata visaisiin kysymyksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.