Ipodit yhdysluokassa

Opetan tänä vuonna 3-4 yhdysluokkaa. Eniten olemme käytelleet podejamme (6 kpl) matematiikan tunneilla. Matikkakunkku on korvannut useasti kirjan lisätehtävät. Ipod, vaikkakaan ei enää hieman vanhentuneena laitteena aiheuta  minkäänlaista wow-efektiä, on open ja oppilaan oiva apuri laskujen drillaamisessa. Pääasiassa olemme edelleen käytelleet Matikkakunkkua, josta on jo aiemmin kirjoitettu tässä blogissa. Onkohan jollakin ollut kokeilussa muita kuin tässä blogissa esiteltyjä iPodille sopivia ohjelmia, nimenomaan matikkaa silmällä pitäen?

 

 

IMG_0338 Kuusiston viitosten syystaidetta, kuvattu iPodilla Suvi Pohjolan johdolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.