Liikuntaohjeita iPodien avulla

Sisäliikunnan alkessa oppilaani toivoivat, että saisivat suunnitella itse tunneilla pieniä toimintapisteitä. Avuksi monipuolisten pisteiden ohjeita varten otimme iPodien videokamerat. Lasten toimintapisteiden aiheet vaihtelivat koripallon tarkkuusheitosta, maalilaukausten, tasapainoratojen, kiipeilyn, hyppypatjan sekä voimistelunauhojen kautta pukkiratsastukseen.

Pisteiden ohjeet olivat mitä moninaisimmat, mutta onneksi iPodien avulla videoidut ohjeet kertoivat liikkujille muutamassa sekunnissa, mistä toimintapisteissä oli kysymys. Jatkossa iPodeilla voisi kuvailla muitakin liikuntaohjeita, vaikkapa telinevoimistelun haastavia liikkeitä toisten liikuntaryhmien käyttöön. Koulun jostain liikuntaryhmästä löytyy aina jonkin lajin harrastaja, jonka taitoja voi näin digitaalisesti käyttää myös muiden opetuksen apuna. Helppoa ja havainnollista….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.