Youtube-video: piilotetun ja yksityisen videon eroja

Vietäessä esim. oppilaiden videotuotoksia koulun Youtube-kanavalla kannattaa huomioida videon asetuksia laitettaessa, mikä ero on piilotetulla ja yksityisellä videolla.

Piilotettu video on erilainen yksityinen video. Piilottaminen tarkoittaa, että videon voivat katsoa vain ne, jotka tietävät videon linkin, eli vaikkapa ystäväsi tai perheenjäsenesi, joille olet lähettänyt linkin videoon. Piilotetut videot eivät näy YouTuben julkisilla sivuilla, kuten hakutuloksissa, kanavallasi tai Selaa-sivulla. Piilotettu video eroaa yksityisestä videosta seuraavin tavoin:

    • Piilotetun videon katsomiseen ei tarvita YouTube-tiliä, vaan voit katsoa videon, jos joku lähettää sinulle linkin siihen.
    • Videolla ei ole 25 käyttäjän enimmäisrajaa.

Lisätietoa Youtube- ohjeista

2 kommenttia artikkeliin ”Youtube-video: piilotetun ja yksityisen videon eroja

  1. Tiedätkö pitääkö nuo nyt noin 5 vuotta sitten kirjoittamasi erot yhä paikkansa, siis yksityisen ja piilotetun videon välillä ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.