Kaarina mukaan MPASSid-luottamusverkostoon

MPASSid-luottamusverkoston jäseneksi liittyminen avaa oppilaille, opiskelijoille ja opettajille pääsyn monien eri palveluntarjoajien sähköisiin palveluihin samalla, opetuksen järjestäjän antamalla tunnuksella. Perinteisesti eri palveluihin on kirjauduttu kuhunkin eri tunnuksilla tai vaikka kertakirjautumisia olisikin rakennettu, niiden rakentaminen on tehty jokaiseen erikseen käyttäen erilaisia ratkaisuja. MPASSid vähentää  opetuksen järjestäjän integraatiotarpeita eri palveluntarjoajien kanssa ja helpottaa sähköisten materiaalien ja palveluiden käyttöä opetuksessa. MPASSid:n myötä kaikki palvelut, jotka ovat yhteensopivia, saadaan jatkossa helposti käyttöön.

MPASSid:n käyttöönoton myötä Kaarinassa tulee käyttöön esim. Opentunti- ja Näppistaituri -palvelut, jotka ovat MPASSid-yhteensopivia.

Voit lukea lisää MPASSid:stä täällä.