Kahden päivän syysloma sai eniten kannatusta huoltajilta

Kaarinan perusopetuksen oppilaiden huoltajilta kysyttiin lokakuussa mielipidettä ensi lukuvuoden työ-ja loma-ajoista. Kyselyyn vastasi 686 huoltajaa. Kyselyn kolmesta eri vaihtoehdosta eniten kannatusta sai kahden päivän vaihtoehto ilman lauantaityöpäivää; 42% vastanneista (288 vastaajaa) piti tätä vaihtoehtoa parhaana. 33% vastanneista piti parhaana vaihtoehtoa, jossa syysloma olisi ollut viiden päivän mittainen ja lisäksi yksi lauantai olisi ollut työpäivä, ns. kodin ja koulun päivä.

Perinteisesti Turun seudun opetustoimet ovat vetäneet pitkälti yhtä köyttä syysloman aikataulun suhteen. Lukuvuoden 2019-2020 osalta Turku päätyi kahden päivän syyslomaan  to 17.10. – pe 18.10.2019.

Alla yhteenveto tuloksista. Kaarinan sivistyslautakunta päättää ensi lukuvuoden työajoista seuraavassa kokouksessaan.