iPad utmaningar och nya appar

Vi har Apple TV bara i en klass ännu, men vi har konstaterat att våra dokumentkameror fungerar lika bra för att visa bilder från iPad förutom i Atrium.  Till Atrium behöver  vi ännu en Apple TV för att bilden ska synas tillräckligt bra, eftersom fönstren i taket gör det för ljust i klassen. Nu har skolans iPad fått flera nya appar att prova på. De här är våra nyaste appar: SAOL, Sock puppets, Story Wheel, Kalkylator, Geometry Pad, Photoshop express och Solar walk.

Roligt att titta på varandras berättelser via Apple TV!

Keijo kommer på besök och får genast försöka lösa våra iPad utmaningar. Vi håller på att uppdatera alla iPad med IOS, men efter den tionde så lyckades inte uppdateringen mera. Vad göra då alla iPad påstår att de inte är kopplade till nätverket, fastän det går att surfa på nätet?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.