Kuusisto iPod-aikaan

Noniin. Kuusistokin pääsee mukaan iPodien ihmeelliseen maailmaan. Otin käyttöön ja synkkasin toissapäivänä kuusi iPodia. Kohtuullisen hyvin pääsivät langattomaan verkkoon. Samalla huomasin että koulumme oli saanut Sparkin langattomiin valikoimiin. Kiitos siitä!

Eilen Keijo kävi jeesimässä vielä mm. YouTuben kanssa, ja kun tietohallinto saa vielä iCloud-pluginin asentumaan, alamme olla valmiita suuriin projekteihin. Tsekkasimme Keken kanssa podien mukana tullutta mikkiä, josta löytyi mielenkiintoinen säätönappula. Havaitsimme, että normaali puhe tallentuu parhaiten kun nappula on keskimmäisessä asennossa. Mikin kyljessä olevat kuviot  (((   ((   ja (  kuvaavat tallennettavan kohteen äänenvoimakkuutta, eli kovat äänet taltioidaan asennossa (((. Hieman nurinkurinen logiikka, mutta kokeilemalla oppii. Tosin, olihan tämä asia mainittu mikin käyttöohjeissa, mutta kukapa niitä… Kantapää on kelpo opettaja näissä(kin) hommissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.