Kokeilua nukkekaveruksilla

Kakkosluokkalaiseni saivat juuri ennen hiihtolomaa kokeilla iPadeillä Puppet Pals 2 -sovellusta. Sovelluksella voi tehdä valmiille hahmoilla itse puhuttuja animaatioita. Sovellus on kuin animaation ja nukketeatterin risteytys. Alussa kävimme läpi ohjelman peruskäytön ja sitten oppilaat saivat pareittain kokeilla animaatioiden tekemistä. Innostus oli kova ja ohjelman helppouden vuoksi jo yhdessä tunnissa syntyi kivoja pikku tarinoita. Paljon on vielä opittavaa ja jatkammekin tämän ohjelman kanssa vielä moneen otteeseen. Valmiita animaatioita katsoimme dokumenttikameran ja videotykin kautta. Kuvan laatu ei tällöin ollut kovin hyvä. Saimme onneksi jo tällä viikolla VGA-adapterin jonka mahdollistaa paljon paremman kuvan laadun.

 

Katsoimme dokumenttikameran kautta lasten valmiita tuotoksi.
Katsoimme dokumenttikameran kautta lasten valmiita tuotoksia.

image

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.