Djurkorsord

Vi har arbetat med korsord i modersmålsboken. Då märkte vi att detta kräver merabild (79) träning. Vi har en app som heter: Djurkorsord. Denna blev lämplig för vår övning och dessutom fick vi samtidigt repetera bondgårdens djur som vi behandlade på hösten.

 

 

 

 

Eleverna märkte att det går lättare att lösa korsordet om du räknar hur många bild (80)bokstäver ordet ska ha. De fick också hjälp då de läste de bokstäver som kommer från andra ord. Det går att välja svårighet mellan: lätt, medel och svår. Att lösa korsord är en utmärkt övning för språket.

 

 

 

Det blev också en riktigt bra övning i samarbete, eftersom vi bara använde hälften av skolans iPad.

bild (82)bild (81)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.