Lasten Raamattu

Meillä on iPadeihimme ladattu Lasten Piplia-sovellus. Se on Suomen Pipliaseuran julkaisema Lasten Raamattu iPadille.
Digikirjassa on mukana tärkeimmät Vanhan ja Uuden testamentin kertomukset. Siitä voi valita haluaako joko kuunnella, lukea tai vain selailla Raamatun kertomusta. Toiminnallisuutta lisäävät myös vilkkuvat tähdet yllätyksineen.
Me olemme kakkosluokkalaisteni kanssa tutustuneet helmikuussa Jeesuksen kertomiin vertauksiin ja opettavaisiin tarinoihin. Olemme lukeneet mm. tarinat Laupiaasta samarialaisesta, Hyvästä paimenesta ja Tuhlaajapojasta. Lasten Pipliasta me katsoimme ja kuuntelimme videotykin kautta kertauksena nämä tarinat ja muutamat uudet Jeesuksen opetukset.

image
Tarina Tuhlaajapojasta Lasten Piplia-sovelluksessa.

Yksi kommentti artikkeliin ”Lasten Raamattu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.