Cloudart

Vi har idag jobbat med den nya appen: Cloudart i två klasser.  I årskurs 2 diskuterade vi hur man ska bete sig mot sina klasskamrater. Sedan fick alla skriva ner de ord i appen som är viktiga i samspelet med andra människor. Appen blandar sedan orden automatiskt till ett vackert moln med ord. Eleverna fick sedan klistra in sitt ordmoln i KiVa-skola häftet.

cloud (12)  cloud (10)

 

 

 

 

 

 

I årskurs 4 repeterade eleverna de nordiska länderna genom att skriva ner alla säregna ord för det givna landet. När texten är klar fixar appen resten. Vill du ändra på molnets utseende trycker du bara fram ett nytt alternativ. Färg och bakgrund förändras automatiskt. Du kan också förstora ord efter att ditt moln är klart. Bilderna skrevs ut och klistras i miljö- och naturhäftet. Estetiskt fina bilder!

bild (92)cloud (22)

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.