Telinevoimisteluliikkeiden kuvausten satoa

Hei,

saatiin vihdoin kuvattua oppilaiden kanssa Valkeavuoren koulun telinevoimistelusuoritukset. Kuvausten ja niiden editoimisen tarkoituksena oli helpottaa telinevoimistelu liikkeiden läpikäymistä tunneilla tulevaisuudessa. Iso projekti, sillä tuli yhteensä kuvattua yli 80 liikettä. Jatkossa oppilaiden on helppo nähdä liikkeet suoraan liikkuvasta kuvasta. Kaikki videot on kuvattua iPadilla ja videoiden muokkaus on tapahtunut iMovie ohjelmalla. Videoiden taustamusiikki on pyöritelty GarageBandilla. Jatkossa tarkoituksena on, että kun oppilaat lähtevät harjoittelemaan uusia voimisteluliikkeitä, he voivat katsoa liikkeet suoraan ipadilta (tai miksei vaikka omalta kännykältään), näin he saavat samantien kokonaiskuvan liikkeestä. Tulevaisuudessa olisi vielä tarkoitus rakentaa näiden kokonaisuoritusten ympärille harjoitteita, jotka helpottavast liikkeen opettelua. Visuaalisuus liikunnanopetuksessa on kyllä tarttunut hyvin oppilaisiin, sillä monet oppilaat pyytävät, joko minua, tai jotain kaveria kuvaamaan suorituksiaan jotta näkevät miltä liikesuoritus näyttää. Videoiden liikkeet on pisteytetty 1-10 pisteeseen aina liikkeen vaikeustason mukaan. Toivottavasti liikkeistä on apua kaikille, jotka liikunnanopetuksen parissa toimii. Valmiina on tällä hetkellä hyppy- ja notkeussuoritukset, lisään loputkin tänne blogiin YouTube linkkinä kun saan videot valmiiksi.

Hyppy-suoritukset
Notkeus-suoritukset:
Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.