Puppet Pals 2

Äntligen fick vi prova Puppet Pals 2! Nu kom våra nya hörlurar till nytta, eftersom de har en mikrofon som spelar in berättarrösten. Hörlurarna underlättar arbetet då många elever ska göra sina inspelningar samtidigt.

bild-1bild

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puppet Pals 2 pplikationen har några superbra egenskaper i jämförelse med första versionen av Puppet Pals. I den andra versionen kan man röra på ben och armar, köra fordon och röra sig sidledes i bakgrunden. Det är också möjligt att välja musik till sin berättelse. Det går högst att spela in en två minuters berättelse, men vill man göra en längre berättelse så kan man sammanfoga flera 2 minuters filmer i iMovie.

Det var en upplevelse att göra så proffsiga berättelser!

Här kan du se några filmer och flera kommer att sättas på skolans You Tube kanal.

Klicka på bilden!

[youtube id=”xBWRgLG-59o”]

[youtube id=”BEE9QrzZ_KM”]

[youtube id=”BEE9QrzZ_KM”]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.