Uusia joululauluja

Lukiossa ollaan jo joulutunnelmissa?

 

No kaikki,  jotka harjoittavat kuoroa sen tietävät, täytyy aloittaa aika aikaisin harjoittelemaan, koska laulujen valmistuminen kuuntelukestoisiksi vie aikansa…Sävelsin ja sovitin tyttökuorolle uusia joululauluja. Sovituksia voi tarvittaessa yksinkertaistaa, ne ovat vapaasti käytettävissä. Nuotit löytyvät osoitteesta:http://www.scoreexchange.com/profiles/ariainasoja

Jo totutun tavan mukaan, olen tehnyt niistä soivat stemmat harjoitelun tueksi, ne löytyvät osoitteesta: https://www.dropbox.com/sh/dqj6kvz420611tr/OD-CJ0Y8jr

Emme juurikaan käytä enää paperinuotteja, vaan ainoastaan Ipadeja.

p.s. Lukiossa ollaan myös mukana Pumppu-hankkeessa, jossa opiskelijoita totutetaan tekemään omia sävelmiä, ihan niinkuin äidinkielessä kirjoitetaan aineita. Tässä olemme käyttäneet apuna Garageband-ohjelmaa, joka soveltuu aivan vasta-alkajasta jo pidemmälle ehtineelllekin nerokkaan rakenteensa ansioista. Meidän padit on kovassa käytössä, koska hyödynnämme niitä kaikissa musiikin ryhmissä päivittäin.

t. Ari A.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.