Book Creator + andra applikationer

Alla elever i årskurs 1-2 har gjort egna vinterböcker med Book Creator. Eleverna har dessutom fått använda många andra applikationer där de ritat, gjort planscher och sammanställt tankekartor. Dessa alster har sedan infogats i boken om vintern. Eleverna har bland annat funderat över hur djur övervintrar, vad man kan göra på vintern samt ritat vinterbilder. Avslutningsvis läste eleverna ännu in sin berättarröst till några av sina texter. Slutprodukten blev en bok som publicerades i iBooks bibliotek. Vi tittade och lyssnade på allas böcker via videokanonen och man kan nog konstatera att böckerna blev vackra.

bild 1-6

bild 2-7

bild 3-5

 

Yksi kommentti artikkeliin ”Book Creator + andra applikationer

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.