Gubben Ö

Den här veckan har vi bokstaven Ö i årskurs 1. I Olas läsgrupp har vi fantiserat om Gubben Ö. Var kan Gubben Ö bo? Vad gör han? Hur ser han ut? Vilken är hans favoritmat? Slutprodukten blev en fiktivtext om Gubben Ö, som vi skrev i applikationen Skolstil 2. Eleverna var mycket ivriga och skrev mycket om sin Gubbe Ö. Applikationen läser upp det eleverna skriver, så ganska mycket rättar eleverna genast då. Vissa stavfel finns ännu efter att vi skrivit ut texten, men nu kan vi ännu förbättra och rätta texten i efterhand.  Nästa dag fick jag frågan om vi kan fortsätta skriva om Gubben Ö. Kan vi göra ett helt häfte om Gubben Ö?  Det här är väl den bästa responsen?!

bild 1-9bild 3-7

 

 

 

 

 

 

bild 2-9

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.