Leppoisaa tietotekniikkaa alkuopetuksessa

Leipää ja sirkushuveja….näin myös ehkä koulussa. Olemme ykkösten kanssa lukuvuoden aikana tutustuneet myös muutamaan hauskaan peliin. Niiden avulla oppii myös tärkeitä asioita ihan huomaamattaan. Pou on hauska lemmikki, jota hoidetaan ihan kuin itseään. Sille on annettava ruokaa, pidettävä huolta terveydestä, nukuttava tarpeeksi ja annettava sopivasti liikuntaa.

Pet rescue on enemmän motiriikkaa kehittävä peli, jossa täytyy pähkäillä miten saa laatikot hoidettu pois mahdollisimman tehokkaasti. Samalla pelastat lemmikkieläimiä jos onnistut tehtävässä hyvin.

Todellinen menestyspeli tällä hetkellä on Supercellin tekemä Hay Day. Siinä hoidetaan omaa maatilaa ja ostetaan lisää peltoa, eläimiä ja tuotantolaitteita sen mukaan, miten olet rahaa tienannut. Rahaa saat myymällä tilasi tuotteita. Peli, joka on saanut myös monet aikuiset koukkuun.

Nämä ohjelmat ovat olleet myös hyviä porkkanoita oppitunneille. Jos päivä on sujunut mallikkaasti ja läksyt tehtynä on saanut päivän loputtua pelata jotain näistä esim. viimeisen vartin. Ja täytyy tunnustaa….omaa maatilaa tulee välillä hoidettua myös kotona.

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.