Hyvä opetusapps keskeisimpiin ohjelmiin.

Kävimme pienellä joukolla keskiviikkona Helsingissä Applen keskuksessa ihan Kämpin naapurissa. Syömään emme sinne kuitenkaan päässeet mutta muuten saimme mahtavan katsauksen tämän hetken tärkeimmistä appseista. Padiin on tarjolla lähes 100 000 appsia, joten on tärkeää keskittyä oleellisiin ohjelmiin. Amerikan vieraamme mukaan riittää, että keskitymme vain muutamiin ohjelmiin. Marika onkin kertonut niistä on aikaisemmin. Socrativen, showbien, explaing everything lisäksi tärkeitä hänen mielestään ovat myös Pages, puppet pals ja iFiles. Niillä pärjääkin sitten jo lähes tilanteessa kuin tilanteessa. Kurssin pitäjämme oli tehnyt edellä mainutuista ohjelmista pienet koulutusvideot appsstoreen parin euron hintaan. Itse ainakin pidän sitä hintansa arvoisena. Socrativesta ei löydy ohjeita, mutta voin palata siihen myöhemmin, kunhan ehdin ensin hiukan testaamaan ohjelmaa oppilaiden kanssa. kuvista selviää opetusohjeloman nimi ja perussisältö. Siinä ainakin kurssi, jonka voit kerrata niin usein kuin haluat…..tosin englannin kielellä.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.