Lukion DoReMi-kuoro Espanjassa, harjoitusmateriaali netissä

Terveiset Espanjasta

DoReMi-kuoro esiintyi Costa Barcelona Music Festivaaleilla viime viikolla. Niinkuin aikaisemmin jo kerroinkin oli tämä ensimmäinen (nuotti)paperiton projekti. Mutta uutta on se, että meillä oli mukana kaksi vaihto-opiskelijaa, jotka opiskelivat materiaalin netin välityksellä ja kaiken lisäksi espanjalainen opiskelija joka oli konsertissamme kitaristina!

DoReMi käyttää nykyisin harjoituksissaan Ipaje, he kirjautuvat dropboxiin, jossa ovat nuotit, ja kotiharjoitukseen tarvittavat stemmat mp3 muodossa.

Kaksi Dorista oli vaihto-opiskelijoina Espanjassa ja he opettelivat stemmat siellä. Espanjalainen Carlos Otero, joka oli ollut vuosi sitten vaihto-oppilaana Kaarinassa loudasi  samoin nuotit ja kaikki saivat myös DoReMiin harjoituksista videon, jonka mukana voivat harjoitella.

Festareilla olikin sitten tosi kiireinen aikataulu ja yhtään kunnon harjoitusta ei saatu ennen konserttia, mutta hyvin meni. Ei ikinä olisi voinut onnistua ilman uutta teknologiaa…

vilkaise linkkiä: http://youtu.be/BBRdnIQkOxA

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.