Årskurs tre och fyra har fått sina lärplattor

Nu har äntligen alla 133 elever i S:t Karins svenska skola lärplattor.  Det här är en viktig etapp för skolan. Nu har alla elever samma möjligheter att använda verktyget i undervisningen.  I morgon ska eleverna på årskurs tre och fyra börja använda lärplattorna i skolan. Skolan kommer dessutom att ha 15 lärare på besök från olika skolor. Dessa lärare ska följa med hur lärare och elever använder lärplattan i undervisningen. Det är naturligtvis speciellt spännande för eleverna på årskurs tre och fyra som nu får ta i bruk den personliga lärplattan. Dessa elever har tidigare använt lärplattan i undervisningen, men nu kommer de som sagt att ha sin personliga lärplatta som de också får ta hem.

Här kan ni se förväntningarna hos några elever på årskurs 3-4:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.