Matikkakunkku nousee valtaistuimelle

Olemme testanneet Matikkakunkku-appsia (versio 1.22)  luokkani kanssa. Ohjelma on ladattavissa Storesta joko ilmaisversiona tai maksullisena, jonka kappalehinta on 0,79 euroa. Olemme käyttäneet maksullista versiota joten ilmaisesta ei ole kokemuksia, mutta esittely kertoo ilmaisversion sisältävän vain yhteen- ja vähennyslaskut sekä niiden yhdistelmät.  Matikkakunkku harjoittaa monipuolisesti päässälaskutaitoja. Tasoja on 10, aloitustasolla ollaan viljelijöitä ja siitä edetään keräten tähtiä ja pisteitä. Tason vaihtuessa myös hahmo ja musiikki muuttuvat.

Kuudesluokkalaiset pääsivät asiasta jyvälle ilman suurempaa neuvontaa ja tekivät innolla laskuja. Peliin voi kirjautua ja seurata omaa kehitystään. Omia tuloksia voi verrata joko kavereiden tai kaikkien käyttäjien kanssa ympäri maailman. Tuloksen voi myös jakaa Facebookissa, Twitterissä tai sähköpostilla.

Esittelyssä mainitaan tehtävien olevan keskikoulutasoa, josta saattaa päätellä sen sopivan ala-ja yläkoulun oppimääriin. Peli on ruotsalaista alkuperää ja sen englanninkielinen nimi on King of Math.

Yksi kommentti artikkeliin ”Matikkakunkku nousee valtaistuimelle

  1. Pelistähän on olemassa Androidille toisen tekijän (Troubi) versio, jossa saa useita tasoja ilmaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.