Tappelua appsien poistamisen kaa

Hermot meni!!! Olin ladannut iTunesin kanssa muutamia ilmaisia opetusappseja tutustumista varten. Appsit olivat synkronoituneet myös iPodeihin ja käytinkin muutamia oppilaita niiden testaamiseen. Testauksen jälkeen tuli sitten aika poistaa turhat aplikaatiot podeista. Eihän siitä meinannut tulla mitään! Poistin appsit iTunesista ja lähdin synkronoimaan podeja sitten sen kanssa. Mitähän tein väärin??? Podi ehti olla kiinni läppärissäni ehkä kolme sekuntia, niin taas löytyivät kaikki appsit emokoneen iTunesista??? Ohjelma ei ollut kysynyt mitään, kuten se joskus tekee havaittuaan podin sisältävän eri appseja kuin emon. Appsit siis synkronoituivat väärään suuntaan. Tappelin jokaisen podin kanssa moneen kertaan ennen kuin pääsin toivottuun lopputulokseen. Enkä suoraan sanottuna tiedä, miten sain lopulta homman pelittämään. Kaikkia mahdollisia vaihtoehtoja mielestäni testailin. Jouduin siis tekemään saman rumban jokaisen podin kanssa erikseen. Pois – takaisin – pois – takaisin -… Kääk!!! Ei auttanut, vaikka oli ruksi pois automaattisesta synkronoinnista. Mikähän mätti, osaako joku jeesata???

2 kommenttia artikkeliin ”Tappelua appsien poistamisen kaa

  1. Kun kyse on pienestä määrästä laitteita, voisi olla helpompaa laitekohtaisesti ottaa automaattiset lataukset pois päältä laitteesta ensin, sitten poistaa ko. appsi laitekohtaisesti ja kun on poistanut halutut appsit laitteista, laittaa tuon jälkeen autom. lataus jälleen päälle.
    Kun ei ole synkkaustarjotinta tms. käytössä, jättäisin iTunesin kanssa toimimisen pois, ei välttämättä helpota hallintaprosessia.

    Keijo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.