Etäruotsin opetusta Kaarinassa

Hejsan!

Vuosi on vaihtunut ja lomat pidetty – aika palata taas työntouhuun. Muistin jopa mennä opettamaan ekalle etäruotsin tunnille, vaikka siitä useampaan otteeseen näinkin painajaista loman aikana…. Olen opettanut nyt siis yhden lukukauden ajan kaarinassa etäruotsia seitsemälle 4.-luokkalaiselle kahdesta eri koulusta. Minun opetuspisteeni on Hovirinnan koulussa, jossa olen ruotsin ja 6.-luokan opettajana. Siellä istun tietokoneella kuulokkeet korvilla ja mikki päällä kaksi kertaa viikossa ja opetan ruotsia Niemenkulman ja Harvaluodon kouluille.

Syyslukukausi meni melko pitkälle tutustuessa oppilaisiin, tietokoneeseen, eri ohjelmavaihtoehtoihin ja yksinkertaisesti täysin erilaiseen opetustapaan. Laitan tämän postauksen jälkeen liitteenä muutaman blogimerkinnän, joita kirjoitin Wordiin syksyn aikana. Joulukuun alussa sairastuin sitten pahemman luokan flunssaan ja jouduin olemaan pitkällä sairauslomalla. Etäopetukseen on tosi hankala saada sijaista ainakin lyhyellä varoitusajalla, mutta onneksi ihanat kouluavustajat pitivät tunteja oppilaille, ettei opetusta tarvinnut kokonaan peruuttaa. Nyt lähdetään uudella innolla opettelemaan uusia juttuja. Helmikuussa mulla on taas koulutusta, jossa saan varmasti lisää vinkkejä opetukseen.

Nyt vähän ulkoilemaan pakkaseen ja sitten pitääkin jo ruveta ideoimaan huomisen tuntia!

Mukavaa sunnuntaita, Hanni

Tietoja hanni.korhonen

Savosta kotoisin oleva, Turussa asustava, Kaarinassa töissä käyvä opettaja. Opetan pääsääntöisesti Hovirinnassa omaa luokkaa ja ruotsia, harrastuksena ruotsia aikuislukiossa sekä lisäksi ruotsia alakoululaisille etäyhteyden kautta. Monipuoliset ovat siis työpäiväni.

Yksi kommentti artikkeliin ”Etäruotsin opetusta Kaarinassa

  1. Etsin edullista ruotsin yksityisopettajaa. Kiire. Tarvitsen yksityistunteja, jotta pääsen yliopiston kielikokeista läpi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.