iCloudista tietokoneelle

No niin, selvishän tämäkin. Ilmeisesti joku viisaampi oli sen jo selvittänyt. Latasin Pages-ohjelman ja ihmettelin, miten ihmeessä siitä lähetetyn dokumentin sai näkyviin emokoneelle. Avot, tällaisesta linkistä löysin tarpeelliset tiedot. Tuonne icloud.com/iwork:iin pitää todellakin kirjautua.

 

http://help.apple.com/icloud/index.html?lang=fi#mm9d23dae8

Tuo iWork sekoittaa kyllä tilannetta. Yritin podista useampaa eri jakotapaa dokumenteille, kahdesta (iWork ja iDisk) tuli ilmoitus, ettei tämä osa ”ON LOPETETTU”! Jumanji! Juuri ladattu ohjelma, jossa päivitykset ovat kunnossa ilmoittaa, ettei tämä osio ohjelmasta ole enää käytössä!!!

 

Joka tapauksessa, kun tuonne linkissä näkyvään linkkiin kirjautuu, pääsee podilla tehtyyn tekstidokumenttiin käsiksi pc:llä. Valitsin podista seuraavan reitin:

Pagesin työkalut eli avoinna olevan dokumentin oikea ylänurkka -> jakoavain -> Jaa ja tulosta -> Lähetä iTunesiin –  tallennus/lähetysmuodoksi Word-muodon. Vaihtoehtoina ovat myös PDF ja Pages.

Nyt pääsen siis katsomaan jokaiselta podilta yhdessä laitteessa tuotettua dokumenttia!!! GREAT!!! Podista pitää vaan muistaa käydä laittamassa vielä laittamassa seuraavat asetukset kohdalleen eli:

Asetukset -> iCloud ->Dokumentit ja data Päällä

Asetukset -> Pages -> Käytä iCloudia

 

Ja tästä kokeilu jatkuu…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tunnistaudu ihmiseksi * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.