• Langattoman verkon ongelmat liittyvät ns. roaming- ominaisuuden toimimattomuuteen. Laitteet eivät liity verkkoon esim. aamuisin kotiverkosta saapuessaan tai yhteys katkeaa hetkellisesti kun laite siirtyy eri tukiasemaan kiinni. Joissain paikoissa kouluilla useampi tukiasema ”kuuluu” samassa paikassa, tällöin laite voi vaihtaa yhteyttä tukiasemasta toiseen. Tällaisissa tilanteissa yhteys myös voi katketa em. syystä johtuen. Torstaina 25.9. otettiin käyttöön Vapaa-verkko, jota voi käyttää kunnes Koulu-Radius –verkon ongelmaa selviää
  • Aineryhmäkohtaisten koulutusten ilmoittautumiset päättyvät 3.10. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on yhteensä 49. Koulutusten kuvaustekstejä ja kouluttajien nimet on päivitetty Koulutukset- sivuille reaalin, kielten ja mafyke- koulutusten osalta, taito-ja taideaineiden osalta kuvaus vielä puuttuu
  • Keskitetty sovellusten hallinta odotuttaa vielä itseään, asia etenee kun Airwatch- ohjelmaan tulee versiopäivitys, tämä on luvattu syyskuun aikana. Heti kun teknisesti prosessi toimii, pääsemme aloittamaan sovellusten ja sisältöjen jakamista uudella tavalla
  • 39% käyttäjistä on asentanut tuoreen iOS 8- käyttöjärjestelmän laitteisiinsa. 8.0.2 –päivitys on nyt tarjolla (Asetukset-Yleiset-Ohjelmiston päivitys)
  • Kaarinan tablet-hanketta esitellään sivistystoimen neuvottelupäivillä Helsingissä 2.10.
Kaarinan Tablet-hanke tiedottaa 26.9.2014
Merkitty: