Lähetimme tablet2015- seminaariin osallistuneille kutsun vastata palautekyselyyn. Saimme 55 vastausta, alla kooste numeroarvioinneista. Palautteen perusteella onnistuimme erittäinkin hyvin tavoitteissamme: asteikolla 1-4 saimme kokonaisarvosanan 3,35.

Avoimissa palautteissa osa osallistujista oli odottanut enemmän hands on -tyyppisiä workshoppeja. Tämäkertaisen seminaarin tarkoitus oli kuitenkin esitellä Kaarinan tablet-hankkeen yhteistyökumppaneiden materiaaleja, aineistoja ja sovelluksia yms. Seminaarimainoksissa tämä puoli oli esillä. Mikäli jatkossa vastaavantyyppinen seminaari järjestetään (tästä päätetään lähiaikoina), painopistettä tullaan siirtämään ko. tyyppisiin pajoihin, koska vuoden kuluttua Kaarinassa ollaan pidemmällä myös alakoulun puolella ja voimme tarjota konkreettisia malleja tablet-laitteiden käytöstä opetuksessa koko perusopetuksen näkökulmasta.
Kiitos vielä kaikille palautelomakkeeseen vastanneille!

seminaaripalaute2015

Tablet2015- seminaarin palautekyselyn satoa
Merkitty: